nieuws

Amsterdam krijgt Delirium Café

Café

In Amsterdam opent binnenkort een Deliruim Café. Dit concept behoort tot een franchiseketen met beroemde vestigingen in Brussel, Gent, Rio de Janeiro, Nantes en Dubai. Het Amsterdamse café opent aan de Piet Hein Kade vlakbij het Centraal Station.

Amsterdam krijgt Delirium Café

Delirium Café wordt naar Nederland gehaald door Lovers Company, bekend van de rondvaartboten en het Van Gogh Café en de Powerzone een locatie voor lasergamen en bowlen. Delirium komt in hun voormalige pand aan de Piet Heinkade 4-6-8 waar Lovers Craft & History Experience zat.

Het nieuwe Delirium Café Amsterdam ligt aan het water en is 300  vierkante meter groot. De verbouwingen en voorbereidingen zijn in volle gang.

Het  unieke van het Delirium Café wordt zijn enorme kaart met een assortiment van meer dan 500 biersoorten, een bourgondische keuken en een eigen brouwerij.

Op 18 september gaan de deuren van Delirium Café Amsterdam open.

Reageer op dit artikel