nieuws

Donaties voor beter geluid in café Schiller

Café

Café Schiller in Aalten, nummer 55 in de meest recente Café Top 100 van Nederland, is betrokken bij een crowdfundingactie. De stichting Lazy Sunday Afternoon (LSA) Music wil geld inzamelen om een nieuwe geluidsinstallatie voor het poppodium in café Schiller aan te schaffen.

Donaties voor beter geluid in café Schiller

LSA Music houdt vier keer per jaar een concert in de bekende Aaltense kroeg, maar is niet tevreden over de kwaliteit van het geluid, zo staat te lezen in De Gelderlander. Daarom wil de stichting geld inzamelen.

De stichting zegt €2.500,- nodig te hebben. Wie €25,- doneert, krijgt een naamsvermelding in de kroeg en gratis toegang voor een concert in 2015. Op 12 oktober maakt de organisatie bekend hoeveel geld er is opgehaald.

Café Schiller staat al jarenlang in de Café Top 100, de ranglijst met beste cafés van Nederland. In de meest recente uitgave van november 2013 stond het bedrijf, ook wel oerkroeg genoemd, op plaats 55. Café Schiller is een begrip in de Achterhoek en behoort al jaren tot de beste cafébedrijven van Oost-Nederland.

Reageer op dit artikel