nieuws

Jaarlijkse Pilsoverzicht Misset Horeca nu online

Café

Het Grote Pilsoverzicht, dit jaar voor de negende keer, van Misset Horeca, staat nu ook online. Alle in Nederland verkrijgbare pilsmerken staan overzichtelijk, per merk, geordend. Wat zijn de prijzen, hoe smaken ze en wie levert wat? Misset zet het interactief online.

Jaarlijkse Pilsoverzicht Misset Horeca nu online

Misset Horeca begon in 2006 met het grote Pilsoverzicht. Jaarlijks worden op deze manier alle in Nederland verkrijgbare pilsmerken overzichtelijk bij elkaar gezet. Dit jaar voor het eerst niet alfabetisch, maar per brouwer. Wie levert wat, hoe smaakt het en wat kost een fust.

Interactief

De pilsmarkt is dit jaar onderverdeeld in zeven categorieën. Naast de bekende A-merken Heineken, AB InBev, Grolsch en Bavaria zijn dat Prijsbewust, Overig en Buitenlands. Overzichtelijk en interactief bij elkaar gezet.

Klik hier om het Pilsoverzicht 2014 te bekijken.

Reageer op dit artikel