nieuws

Koffie Top 100 nadert ontknoping

Café

Nog een week en dan is de Misset Koffie Top 100 2014 bekend. De afgelopen maanden hebben tientallen mystery visitors en koffieprofessionals honderden koffieserverende bedrijven in Nederland bezocht met als doel de beste te vinden.

Koffie Top 100 nadert ontknoping

Op 8 september wordt in Inn Style in Maarssen en op Missethoreca.nl het resultaat onthuld: de derde Misset Horeca Koffie Top 100. Welk bedrijf wordt de opvolger van The Village in Utrecht? Wie wint de publieksprijs, de prijs voor Mooiste Venue en welke medewerker is de Parel van het Jaar?

De top van de ranglijst kreeg een tweede bezoek, van de hoofdjury. Op één dag reed dat zeskoppig gezelschap van koffie-experts, een conceptontwikkelaar en redacteuren van Misset Horeca het hele land door. Bekijk hier een fotoreportage van die dag.

Tipje van de sluier

Ook zijn inmiddels twee tipjes van de sluier opgetild: de hoogste nieuwe binnenkomer in de ranglijst en de snelste stijger binnen de lijst zijn bekend. Black & Bloom in Groningen is de hoogst geplaatste debutant in de lijst en Stroming in Heerhugowaard, vorig jaar 92, maakt de grootste sprong naar boven.

Bekijk de reacties in het videointerview met Black & Bloom en Stroming.

Nieuwsbrief

Op 8 september verstuurt Misset Horeca een speciale nieuwsbrief, met daarin alle winnaars. Abonneer u hier op die nieuwsbrief. De dag erna verschijnt een tweede nieuwsbrief, met daarin de reacties van de winnaars en foto- en videoverslagen van de bekendmaking. Op 12 september krijgen alle abonnees de speciale Koffie Top 100-uitgave in de bus.

Ga naar het dossier Koffie Top 100 voor meer informatie, een interactieve kaart met de provinciewinnaars van 2013 en de ranglijst van 2013.

Reageer op dit artikel