nieuws

Bekendmaking Koffie Top 100 2014

Café

De bekendmaking van de Koffie Top 100 2014 vindt vanavond plaats bij Inn Style in Maarssen. De genomineerden en genodigden zullen vanavond weten wie The Village in Utrecht zal opvolgen als beste koffiezaak van het land. Daarnaast zullen diverse andere prijzen uitgereikt worden.

Bekendmaking Koffie Top 100 2014

Inn Style in Maarssen is vanavond het decor voor de bekendmaking van de Koffie Top 100 2014. Het is de derde keer dat de beste koffiezaken van Nederland in de juiste volgorde wordt gezet. De eerste editie, in 2012, werd gewonnen door de Koffie Salon in Amsterdam. Vorig jaar kwam The Village in Utrecht als beste uit de bus.

Publieksprijs

Behalve de nummer één worden er nog meer prijzen uitgereikt in Maarssen. De afgelopen weken heeft ‘het publiek’ massaal kunnen stemmen op zijn of haar favoriete koffiezaak via Facebook. Degene met de meeste stemmen ontvangt vanavond de publieksprijs en volgt Plein 10 uit Assen op. Stroming uit Heerhugowaard en Black & Bloom uit Groningen weten al dat ze respectievelijk snelste stijger en hoogste nieuwe binnenkomer zijn. Vanavond weten hoe hard ze gestegen zijn en op welke plek ze binnengekomen zijn. Ook wordt bekend welke zaak tot mooiste koffievenue verkozen is.

Nieuwe: de parel

Er wordt dit jaar voor het eerst een nieuwe prijs uitgereikt: De Parel. Om naast de ondernemers ook het personeel voor het voetlicht te brengen is ondernemers gevraagd hun beste personeelslid voor te dragen. Wie verdient het, om wat voor reden dan ook, in het zonnetje gezet te worden? Vanavond volgt het antwoord.

Live-verslag

Op Missethoreca.nl zal een liveblog verschijnen zodat iedereen van alle ontwikkelingen live op de hoogte kan zijn. Ook zijn er verslaggevers van Misset Horeca ter plekke om, onder meer, via Twitter verslag te doen: @BluiminckN, @Martijn_mak, @DemianvdReijden, @MichaelHoreca en @MissetMartine.

Reageer op dit artikel