nieuws

Eerste Starbucks bij Shell

Café

De eerste Starbucksvestiging bij een Shell tankstation is geopend. Bij station Haarrijn langs de A2 bij Breukelen is de eerste vestiging van de koffieketen bij deze benzinegigant geopend. Later deze maand krijgt de koffieketen bij Shell On The Go-concepten. Verschillende Shell tankstations krijgen het zelfbedieningsconcept van Starbucks.

Eerste Starbucks bij Shell

De nieuwe Starbucks vestiging is open voor publiek sinds 2 september. Starbucks is al op meer plaatsen langs de snelweg actief in Nederland. Bij AC De Meern en Meerkerk bevinden zich ook vestingen van Starbucks langs de snelweg.

Starbucks Haarrijn is open vanaf 6 uur ’s ochtends op doordeweekse dagen en in het weekend vanaf 8 uur.

De nieuwe Starbucks is gevestigd in de verkoopruimte van het tankstation Het houten plafond is het meest in het oog springende onderdeel en loopt uit over het terras om het interieur en exterieur te verbinden. De richting van de houten balken trekt het oog naar de bar.

Interieur

Er is gebruik gemaakt van warm hout, donker leer, ruwe muurstenen, textuurstoffen en een hint van groene tonen die door de gehele ruimte is doorgetrokken. Met een ruim zitgedeelte binnen en een aantal zitplekken buiten op het terras, en bovendien gratis Wi-Fi, is deze store een plek waar klanten kunnen genieten van een drankje terwijl ze een pauze nemen tijdens hun reis, of een zakelijke afspraak hebben.

Reageer op dit artikel