nieuws

Starbucks opent eerste eigen vestiging in Den Haag

Café

Starbucks heeft de deuren geopend van een eigen vestiging in de recent nieuw ontwikkelde Nieuwe Haagse Passage. De winkel ligt middenin het centrum en is de eerste eigen vestiging van Starbucks in Den Haag.

Starbucks opent eerste eigen vestiging in Den Haag

De nieuwe Starbucks is gelegen aan het begin van de Nieuwe Haagse Passage. Dit is de 48e Starbucks vestiging in Nederland. De koffieketen heeft, samen met licentiepartner NS Stations, eerder twee stores geopend op de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor.

Recent heeft Starbucks ook haar eerste vestiging bij een Shell tankstation langs de snelweg geopend. Bij station Haarrijn langs de A2 bij Breukelen is de eerste vestiging van de koffieketen bij de benzinegigant geopend.

Later deze maand krijgt de koffieketen bij Shell On The Go-concepten. Verschillende Shell tankstations krijgen het zelfbedieningsconcept van Starbucks.

Reageer op dit artikel