nieuws

Tweede zaak voor eigenaar In den Ouden Vogelstruys

Café

Henri Hochstenbag, eigenaar van het Maastrichtse topcafé In den Ouden Vogelstruys heeft een tweede bedrijf gekocht. Hochstenbag is nu ook de uitbater van café De Geulhemermolen in Berg en Terblijt. Met zijn nieuwe aanwinst wil Hochstenbag zijn culinaire ambities de ruimte geven.

Tweede zaak voor eigenaar In den Ouden Vogelstruys

De eigenaar en uitbater van het bekende Maastrichtse café In den Ouden Vogelstruys, Henri Hochstenbag, heeft donderdag 11 september getekend voor de overname van café De Geulhemermolen in Berg en Terblijt. In den Ouden Vogelstruys staat op nummer 23 van de Café Top 100 van Misset Horeca.

De vorige eigenaren van deze horecagelegenheid gingen begin deze zomer failliet. Hochstenbag ziet in de Geulhemermolen het ideale etablissement om zijn culinaire ambities verder te ontwikkelen. ‘De ‘Meule’ past precies in onze toekomstplannen’ zegt de nieuwe eigenaar van het aan de voet van de Geulhemerberg gelegen horecabedrijf dat al sinds jaar en dag een pleisterplaats is voor talloze wandelaars en fietsers.

‘Staat de Struys voor een goed verzorgd glas bier of ander drankje; met de Geulhemermolen zie ik fantastische mogelijkheden om onze culinaire ambities te etaleren.’ Hochstenbag benadrukt dat de overname van de Geulhemermolen, zowel exploitatie als onroerend goed, tot stand kwam door bemiddeling van horecamakelaar Luc Overhof.

‘Door het faillissement ontstonden er nogal complexe situaties. Door Luc Overhof lukte het om tot een zakelijk interessante overname te komen. Nu is het tijd om de Geulhemermolen weer open te stellen voor publiek.’ Wanneer de deuren van het bij zowel het lokale, regionale als het toeristische publiek zo populaire gelag weer opengaan is onder meer afhankelijk van het verkrijgen van alle vergunningen en een – eerste – kleine opknapbeurt.

De dagelijkse leiding van de Geulhermolen komt in handen van Gilbèr Royen en Alex Neven.

Reageer op dit artikel