nieuws

Tussenstand Publieksprijs Café Top 100 2015

Café

Herberg ’t Plein in Meppel is de voorlopige aanvoerder in de strijd om de Publieksprijs Café Top 100 voor 2015. Het bedrijf won de strijd om de stemmen van de gast al twee keer eerder. Braakhekke uit Bathem zit ’t Plein op de hielen, net als De Michel uit Haaren.

Tussenstand Publieksprijs Café Top 100 2015

De tien bedrijven die nu de top vormen in de strijd om de Publieksprijs van de Café Top 100 bestaat naast ’t Plein, Braakhekke en De Michel ook uit D’r Klinge in Heerlen, ’t Stulpke in Uden, Schiller in Aalten, Pelle’s in Deurningen, Samson in Nijmegen, De Engel in Oldenzaal en De Tijd in Oisterwijk.

De strijd is echter nog niet gestreden. Stemmen kan nog steeds. De daadwerkelijke winnaar van de Publieksprijs Café Top 100 wordt op 24 november 2014 bekend gemaakt tijdens de onthulling van de Café Top 100 voor 2015 in Amsterdam in het Koninklijk Concertgebouw. De Publieksprijs wordt in november voor de derde keer uitgereikt.

Tussenstand Publieksprijs Café Top 100

Naam café Locatie
1 ’t Plein Meppel
2 Braakhekke Bathmen
3 De Michel Haaren
4 D’r Klinge Heerlen
5 ’t Stulpke Uden
6 Schiller Aalten
7 Pelle’s Deurningen
8 Samson Nijmegen
9 De Engel Oldenzaal
10 De Tijd Oisterwijk
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels