nieuws

Braakhekke zette alles op alles voor Publieksprijs

Café

Ze stuurden mails naar hun eigen business club en die van voetbalclub Go Ahead Eagles, verlootten dinerbonnen en promootten hun café op social media.

Braakhekke zette alles op alles voor Publieksprijs
Koos Groenewold

Toch kwam de prijs wel onverwacht voor Tijhuis. ‘De tussenstand wees uit dat wij op de tweede plek stonden. Het is geweldig dat wij uiteindelijk toch eerste zijn geworden.’ Volgens de ondernemer krijgt de prijs een prominente plek zodat iedereen hem kan zien. ‘Om de Publieksprijs en de zeventigste plek in de Café Top 100 te vieren organiseren we zondag een borrel voor onze vaste gasten. Daar kunnen zij voor €0,70 een consumptie bestellen.’

Voordeel

‘Ik verwacht veel bekende gezichten van collega-ondernemers in de zaak te zien de komende tijd. Dit is het voordeel van een plek in de Café Top 100. Het vergroot al achttien jaar het aantal bezoeken in onze zaak. Wijzelf kijken ook altijd wat de leuke tentjes zijn als we naar een stad gaan.’

> Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2015

> Bekijk hier een digitale kaart van de Café Top 100 2015

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels