nieuws

De Beyerd ‘tevreden’ met supersprong

Café

Liefst 34 plekken schiet de De Beyerd omhoog in de Café Top 100 2015. Van plek 50 naar nummer 16. De tweevoudig-winnaar uit Breda lijkt hard op weg terug naar plek 1. Vader Piet de Jongh en zijn zonen Mikel en Orson waren tevreden: ‘Zo hebben we nog mooi ruimte om te groeien.

De Beyerd ‘tevreden’ met supersprong

Nadat De Beyerd de Café Top 100 2011 op haar naam had geschreven, mocht het drie jaar bijkomen in de Eregalerij. Vorig jaar keerde het familiebedrijf van vader Piet en zonen Mikel en Orson de Jongh terug in de lijst op plek vijftig. Enigszins teleurstellend vonden ze toen. De huidige notering die tijdens het Café Top 100-event werd onthuld, past hen beter, vinden ze ook zelf. ‘En zo is ’t precies goed, en kunnen we nog mooi groeien.’

Gokken op de top

Misset Horeca ging voorafgaand aan de Café Top 100 met de camera langs bij de familie om hen te verrassen met het nieuws (zie het filmpje hieronder). Toen werd hen alleen verteld dat ze de snelste stijger zouden zijn, de exacte plek bleef nog geheim. Ze mochten wel gokken. Orson de Jongh gokte met ‘een top-20-notering’ als enige goed. Vader Piet en Mikel dachten nóg hoger te eindigen. Piet de Jongh: ‘Bij wijze van grap zij ik dat ’t inderdaad een flinke sprong was, van 50 naar 1, maar deze zestiende plek is mooi. Zo kunnen we er nog lang van genieten en kunnen we ook volgend jaar weer meedoen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels