nieuws

Misset Horeca verloot exemplaren Ton Lenting’s ‘Eredivisie Horeca

Café

Horeca-adviseur Ton Lenting heeft een nieuw boek uitgebracht: ‘Eredivisie Horeca’. Het feit dat zijn bureau Lenting en Partners haar 25-jarig jubileum viert en het feit dat de horeca moeilijke tijden beleeft, zijn volgens de horeca-coach aanleiding voor het boek. Op de Horecava verloot Misset Horeca vijf exemplaren onder de eerste inschrijvers van de Café Top 100.

Misset Horeca verloot exemplaren Ton Lenting’s ‘Eredivisie Horeca

Het boek ‘Eredivisie Horeca’ bevat vijfentwintig portretten van toonaangevende horeca ondernemers uit heel Nederland. Eerlijke verhalen, aangevuld met praktische tips die de moeite van het delen meer dan waard zijn. Naast de verhalen van de vijfentwintig horeca ondernemers staan de verhalen van Ton Lenting. De horeca-adviseur, coach, trainer en ondernemer exploiteerde verschillende horecabedrijven en startte in 1990 het bedrijf Lenting en Partners, horeca training en advies.

Koplopers

De vijfentwintig ondernemers zijn ware koplopers op landelijk en/of provinciaal niveau. Samen zijn deze vijfentwintig bedrijven goed voor een jaaromzet van zo’n €45 miljoen en werkgelegenheid voor honderden medewerkers. Maar niet alleen het financiële, maar ook het sociale rendement van deze bedrijven is volgens Lenting toonaangevend. ‘De ondernemers hebben stuk voor stuk een belangrijke plek in de maatschappij. Als strateeg, als bouwer, als pionier, als bestuurder en als mens.’

Horecava

Ton Lenting is ook één van de hoofdjuryleden van de Café Top 100. Misset Horeca verloot daarom tijdens de Horecava 5 exemplaren van het boek Eredivisie Horeca, onder de inschrijvers van de Café Top 100 op de Horecava. Lenting zelf verzorgt iedere dag een presentatie op de Horecava, op het podium van het Innovatie Lab (Hal 1). Tussen 17.00 en 17.45 uur interviewt hij een aantal ondernemers uit de ‘Eredivisie Horeca’.

Het boek is nu ook al te bestellen (€25, exclusief verzendkosten) op www.lentingenpartners.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels