nieuws

Jubileum voor top 100-café Van Ruysdael

Café

Grand café Van Ruysdael in Heemskerk, nummer 4 in de Café Top 100 van Misset Horeca, viert in 2014 het 10-jarig bestaan. Zondag 11 mei verscheen een speciale krant, er is een jubileumbier gebrouwen en in oktober volgt een groot feest.

Jubileum voor top 100-café Van Ruysdael

Vorig jaar november presenteerde Misset Horeca de Café Top 100 voor 2014, het jaar waarin Van Ruysdael de tiende verjaardag viert. Het grand café handhaafde zich op de vierde plek en maakt dus wederom deel uit van de absolute top van Nederland.

Kortingsacties

De jubileumkrant, waarover Dichtbij schrijft, heeft een oplage van 61.000. Daarin zijn acties opgenomen voor gasten, die onder andere kunnen sparen voor gratis onbeperkt tapas eten tijdens de Spaanse weken in juli en augustus.

Daarnaast kortingen op lunch, diner, high tea en de vrijdagmiddagborrel.

Jubileumbier

Het speciaal voor het jubileum gebrouwen bier heeft de naam ‘Salomon Blond’, zo is te lezen in het artikel. In oktober volgt een groot feest met optredens van Xander de Buisonjé en Wolter Kroes.

Sponsoring aan goed doel

Van de verkoopomzet van het jubileumbier gaat 10 procent naar Het Kiwanis Huis van het kinderbrandwondencentrum in Beverwijk, aldus Dichtbij.

Ook een deel van de opbrengst van de kaartverkoop voor het feest gaat naar deze organisatie.

Gouden Apenstaart

Van Ruysdael staat in de Café Top 100 voor 2014 op plaats 4, dezelfde plek als een jaar eerder. Tijdens de bekendmaking van deze lijst vorig jaar november werd het grand café (ook) uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Apenstaart, de prijs voor online aanwezigheid.

Bekijk hier de Café Top 100 voor 2014.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels