Nummer 51 Café Top 100 te koop

Nummer 51 Café Top 100 te koop

De nummer 51 uit de Café top 100 van Misset Horeca, Café Koper in Zandvoort staat te koop. Dit meldt Adhoc Horecamakelaars op haar website. De jury omschrijft het cafe in de meest recente cafe Top 100 als 'een typisch Hollands cafe van het type waar we zuinig op moeten zijn'.

Het café in een horecaconcentratiegebied is te koop – inclusief de bovenwoning – of te huur. In de café top 100 van Misset Horeca staat het café op plek 51 en de jury omschrijft het als ' een typisch Hollands café, van het type waar we zuinig op moeten zijn. Zeker tussen alle lounge-geweld en hippe tenten in een badplaats als Zandvoort. We zouden bijna zeggen 'cultureel erfgoed'.

De vraagprijs voor het bedrijf inclusief onroerend goed bedraagt € 585.000,– k.k. De vraagprijs voor inventaris, vaste inrichting en goodwill bedraagt € 149.000,–. De huurprijs bedraagt € 3.250,– per maand vrij van BTW.

Café Koper heeft naast de ruimte binnen ook een druk terras. Over de reden van verkoop doet Adhoc Horecamakelaars geen melding.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.