nieuws

Café Kanaalzicht wint Heinekens Gouden Tapknop 2014

Café

De Gouden Tapknop van Heineken gaat dit jaar naar Café Kanaalzicht in Heumen. Ruim tweeduizend zaken dongen mee naar de prijs.

Café Kanaalzicht wint Heinekens Gouden Tapknop 2014

Heineken reikte ook een tweede en derde prijs uit. Die gingen naar Café Anneke in Wijchen en Café van Boode in Bathmen. De prijzen zijn een onderdeel van het Goed Getapt programma van Heineken, dat ondernemers en medewerkers helpt de kwaliteit en omzet van dranken te verbeteren.

Beste horecazaak
De winnaars komen, met honderd andere zaken ook in aanmerking voor de prijs van beste horecazaak van Nederland op 25 januari. Heineken maakt de winnaars van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust bekend tijdens De Vrienden van Amstel Live!

Reageer op dit artikel