nieuws

Inschrijving Koffie Top 100 tijdens Horecava geopend

Café

Op de Horecavastand van Misset Horeca start maandag 12 januari de inschrijving voor de nieuwe editie van de Koffie Top 100. Misschien is uw zaak wel de opvolger van Coffeelicious uit Dordrecht, die vorig jaar won. Misset Horeca heeft dit jaar speciale aanbiedingen voor beursbezoekers die zich inschrijven.

Inschrijving Koffie Top 100 tijdens Horecava geopend

Misset Horeca is ook dit jaar weer op zoek naar het beste koffieserverende bedrijf van Nederland. Mystery guests beoordelen uw bedrijf onder andere op de kwaliteit van koffie, hygiëne en presentatie. Vervolgens bezoekt een jury van professionele baristas de top 150, waar de ranglijst met de beste honderd uit overblijft. Werkt u met verse bonen en schenkt u de beste koffie? Schrijf u dan nu via uw brander in voor deelname aan de Koffie Top 100.

Wat krijgt u voor uw inschrijving?

Wanneer u zich inschrijft maakt u natuurlijk kans op een plek bij de beste 100 koffiezaken van Nederland. Dat wordt bepaald op basis van twee rapportages, de eerste van een mystery guest en de tweede van een professionele barista. Ook krijgt u promotiemateriaal ten behoeve van uw Top 100-status en de Publieksprijs (gasten stemmen op uw koffiezaak via Facebook) en een vergelijking van uw prestaties met die van andere deelnemers. Tot slot maakt u kans op de prijs ‘Mooiste Koffievenue’ en mag u een eigen medewerker nomineren voor ‘Parel van het Jaar’.

Startschot op Horecava

De inschrijvingen voor de Koffie Top 100 gaan op maandag 12 januari van start op de Horecava. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de stand van Misset Horeca, Hal 1, stand locatie 01.370, vlakbij het Puur & Vers plein.

Beurskorting

Ook is er tijdens de beurs een speciale aanbieding voor nieuwe abonnees: 3 edities Misset Horeca voor €10. Dit abonnement gaat over in een doorlopend halfjaarabonnement met 20% korting. En is daarna maandelijks opzegbaar.

Reageer op dit artikel