nieuws

Inschrijving Terras Top 100 2015 start op Horecava

Café

Op de stand van Misset Horeca, op de Horecava, start de inschrijving voor de achtste editie van de Terras Top 100. Welk terras mag zich dit jaar, als opvolger van Wollebrand in Honselerdijk, het beste terras van Nederland noemen? Ook heeft Misset Horeca speciale aanbiedingen op de Horecava, onder meer voor inschrijvers van de Terras Top 100.

Inschrijving Terras Top 100 2015 start op Horecava

Honderden terrassen dingen ieder jaar mee naar de meest prestigieuze prijs in terrassenland. Het afgelopen jaar schreven ruim vierhonderd terrassen zich in voor de Terras Top 100. Na diverse bezoeken door mystery visitors en de hoofdjury was ’t uiteindelijk Wollebrand uit Honselerdijk dat zich tot winnaar mocht kronen. Wat hen dat allemaal opleverde, vertellen eigenaren Judith en Barry Zwinkels in een video-interview.

Startschot op Horecava

Ook dit jaar vindt de Terras Top 100 uiteraard weer plaats en de inschrijvingen gaan van start op maandag 12 januari op de Horecava. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de stand van Misset Horeca, Hal 1, stand locatie 01.370, vlakbij het Puur & Vers plein. Daarbij geldt een speciale actie: abonnees van Misset Horeca betalen €119. Voor niet-abonnees zijn de inschrijfkosten €169, inclusief een proefabonnement op Misset Horeca tot aan de bekendmaking van de Terras Top 100.

Traject, rapportages en terugkoppeling

Alle terrassen die zich inschrijven voor de Terras Top 100 zullen in de maanden april, mei en juni bezocht worden door goed getrainde mystery visitors van Mystery Review. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek, gericht op het verschaffen van inzichten op het gebied van klant‐ en gastbeleving. Een team van 25 professionals werk vanuit Hilversum fulltime aan trajecten in de zorg, horeca en retail.

Bezoeken en ranglijstsamenstelling

Op basis van het eerste bezoek worden alle terrassen in de juiste volgorde gezet. De best scorende 25 krijgen een tweede mystery visit en daarna opnieuw beoordeeld. De beste 5 à 10 terrassen uit die tweede ronde krijgen vervolgens –op afspraak- een bezoek van de hoofdjury. Tijdens die bezoeken kunnen zij hun bedrijfsfilosofie, terrassenbeleid en alles wat daarbij kom kijken, uit de doeken doen. Op basis van deze gesprekken wordt de definitieve top van de lijst bepaald.

Beurskorting

Ook is er tijdens de beurs een speciale aanbieding voor nieuwe abonnees: 3 edities Misset Horeca voor €10. Dit abonnement gaat over in een doorlopend halfjaarabonnement met 20% korting. En is daarna maandelijks opzegbaar.

Reageer op dit artikel