nieuws

Open inschrijving vernieuwde Café Top 100 start op Horecava

Café

Misset Horeca gaat de Café Top 100 toegankelijk maken voor alle cafés van Nederland. Ieder café dat zich inschrijft krijgt een mystery visit en daarvan een uitgebreide rapportage terug. Diegenen die het beste uit deze ronde komen, krijgen de vakjury op –aangekondigd- bezoek. De ultieme beloning: een plek in de Café Top 100. De inschrijving start maandag 12 januari op de Horecava

Open inschrijving vernieuwde Café Top 100 start op Horecava

Zoals al aangekondigd op de Café Top 100-uitreiking in Amsterdam: we gaan de Top 100 in een nieuw jasje hijsen. Alle cafés in Nederland kunnen zich vanaf nu inschrijven om mee te doen. Iedereen die dat doet, krijgt sowieso een mystery visit van een gerenommeerd mystery visit bureau. De beste 140 krijgen vervolgens een aangekondigd bezoek van onze vakjury. In een persoonlijk gesprek kunnen zij toelichting geven op hun bedrijf en filosofie. Op basis daarvan krijgen de beste 5 à 10 ook nog eens bezoek van de  hoofdjury, om zo de winnaar te bepalen.

Terugkoppeling en transparantie
Deelnemers betalen een inschrijfprijs van €119. Daarvoor krijgen zij: een mystery visit met uitgebreide terugkoppeling én een vergelijking met de cafésector in zijn algemeenheid. U kunt direct met deze feedback aan de slag om uw onderneming te verbeteren. Ook van het vakjurybezoek dat is weggelegd voor de beste 140 uit de mystery ronde, krijgt u uiteraard volledige feedback. De Café Top 100 transformeert hiermee van een wedstrijd naar een compleet onderzoeks- en verbetertraject.

Top 100 centraal op stand Horecava
Voor alle vragen over de nieuwe opzet van de Café Top 100 kunt u op de Horecava terecht op de stand van Misset Horeca: Hal 1, stand locatie 01.370, vlakbij het Puur & Vers plein. Ook hebben we een document met de meest gestelde Vragen en Antwoorden over de nieuwe opzet van de Café Top 100:

KLIK HIER VOOR ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE CAFÉ TOP 100.

Onder de inschrijvers tijdens de Horecava, worden vijf uitgaven van Ton Lenting’s nieuwe boek ‘Eredivisie Horeca’ verloot.

Abonneekorting
Tijdens de Horecava vindt een speciale actie plaats. Cafés kunnen zich op de stand van Misset Horeca voorinschrijven. Abonnees van Misset Horeca betalen €119. Voor niet-abonnees zijn de inschrijfkosten €169, inclusief een proefabonnement op Misset Horeca tot aan de bekendmaking van de Café Top 100.

Beurskorting
Ook is er tijdens de beurs een speciale aanbieding voor nieuwe abonnees: 3 edities Misset Horeca voor €10. Dit abonnement gaat over in een doorlopend halfjaarabonnement met 20% korting. En is daarna maandelijks opzegbaar.

Reageer op dit artikel