nieuws

Brothers Bunnik stopt als discotheek

Café

Uitgaanscentrum Brothers in Bunnik stopt met haar wekelijkse clubavonden. De locatie aan de A12 gaat zich vanaf maart volledig focussen op evenementen. Daarmee verdwijnt weer een discotheek in Nederland.

Brothers Bunnik stopt als discotheek

De club Brothers wordt vanaf 1 maart 2015 volledig toegevoegd aan de naastgelegen evenementenhal Studio A12. ‘Daarmee wordt Studio A12 uitgebreid tot een eventcentre met een capaciteit van 4.000 bezoekers. De vier studio’s zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen van verschillende externe organisatiebureaus,’ meldt Brothers op haar Facebookpagina.

Succesvolle evenementen van Brothers waren bijvoorbeeld Droomstof, Playmobeat of Classic Café. De locatie houdt ook feesten voor jongeren tussen 12 en 15 jaar; Teenage Dance. Deze avonden worden bezocht door 1800 jongeren die geheel alcohol- en rookvrij vermaak krijgen. De organisatie van Teenage Dance is in handen van Brothers Festival Dome.

Matrixx

Brothers is niet de eerste club/discotheek die het roer omgooit. Discotheek De Matrixx in Nijmegen heeft haar deuren gesloten sinds 1 januari van dit jaar. Matrixx-eigenaar Twan Krebbers gaat verder als organisator van feesten op locatie. Vorig jaar ging The Peppermill in Heerlen failliet en sloot Takens in Balkbrug de deuren. Ook dancing de Radstake heeft geen wekelijkse uitgaansavond meer op haar programma staan. In Rotterdam sloot de Hollywood Music Hall.

Reageer op dit artikel