nieuws

CEO Tom Verhaegen vertrekt bij Grolsch

Café

Algemeen directeur Tom Verhaegen vertrekt per 1 april 2015 bij Grolsch. Moedermaatschappij SABMiller heeft hem gevraagd voor de functie van commercieel directeur SABMiller Europa en de Belg heeft dit geaccepteerd. Als Verhaege Grolsch verlaat is hij precies drie jaar in dienst geweest als algemeen directeur.

CEO Tom Verhaegen vertrekt bij Grolsch

Tom Verhaegen (42) is sinds 2009 is hij in dienst bij SABMiller, moedermaatschappij van Grolsch. Sinds april 2012 bekleedde hij de functie van algemeen directeur van de koninklijke bierbrouwerij in Enschede. Daarvoor werkte hij als Marketing Directeur Tsjechië bij Plzensky Prazdroj, de brouwerij van onder meer Pilsner Urquell.

Nieuwe functie

In de nieuwe functie als commercieel directeur wordt hij – vanuit Zug in Zwitserland – in samenspraak met de management teams van de Europese SABMiller brouwerijen, verantwoordelijk voor de Europese commerciële agenda en het realiseren van verdere groei. Grolsch laat weten dat er nog geen opvolger bekend is van Verhaege, maar dat die momenteel gezocht wordt.

In 2013 sprak Misset Horeca met Tom Verhaegen onder meer over accijnsverhogingen en uitdagingen op de biermarkt. Bekijk de video hieronder.

Reageer op dit artikel