nieuws

Doppio Espresso op station Utrecht

Café

Koffieketen Doppio Espresso opent dinsdag 24 februari op Utrecht Centraal Station. De espressobar komt in een unit in winkelcentrum Hoog Catharijne. Voorheen zat in deze unit de pop-up store Hortus by Doppio. De van oorsprong Groningse keten heeft ook in de binnenstad van Utrecht een vestiging, aan de Nobelstraat.

Doppio Espresso op station Utrecht

De pop-up store wordt omgevormd tot een Doppio Espresso To Go vestiging voor de verkoop van cappuccino, espresso, thee, sappen, ontbijt en broodjes voor reizigers. De pop-up store Hortus was een samenwerking met Alpro, deze vervalt in de nieuwe zaak.

De espressobar is elke werkdag vanaf 08:00 uur open, tot 19 uur. Zaterdag van 9 tot 18 en zondag van 10 tot 17 uur.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen; inmiddels zijn er 24 vestigingen.

Reageer op dit artikel