nieuws

Roemeen Haret nieuwe algemeen directeur Grolsch

Café

Andrei Haret wordt per 1 april 2015 de nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Grolsch. De Roemeen is sinds 2003 in dienst van moederbedrijf SABMiller en voglt de huidige algemeen directeur Tom Verhaegen op.

Roemeen Haret nieuwe algemeen directeur Grolsch

Andrei Haret is 44 jaar, geboren in Roemenië en sinds 2010 algemeen directeur van Dreher Brouwerijen in Hongarije. Hij is in 2003 begonnen bij SABMiller als Vice President Finance en IT bij Ursus Brouwerijen in Roemenië.  Vervolgens heeft hij vanaf 2006 de functie van Vice President Sales & Distribution vervuld.

Overeenkomstige achtergrond

Voordat hij bij SABMiller in dienst trad, was hij werkzaam bij British American Tobacco (BAT) en heeft daar diverse functies bekleed op het gebied van Financiën. Daarmee heeft hij een opvallende vergelijking met zijn voorganger, de Belg Tom Verhaegen, die ook een verleden heeft bij BAT. Verhaegen verlaat de post van algemeen directeur bij Grolsch om binnen SABMiller verder te gaan als commercieel directeur Europa.

Reageer op dit artikel