nieuws

Cafégevecht met kettingzagen kost vingers

Café

Twee dronken houthakkers waren het zaterdag niet eens met het feit dat een kroegbaas hen de deur wees, en kwamen terug met draaiende kettingzagen. In het gevecht dat volgde verloor een gast die tussenbeide wilde komen drie vingers.

Cafégevecht met kettingzagen kost vingers

De twee houthakkers waren al naar een kroeg geweest en vertrokken daar in benevelde toestand. Toch besloten ze nog wat te gaan drinken in café Le Milombois in Froidchapelle. De uitbater wees hen de deur vanwege hun beschonken toestand,, maar de mannen wilden daar niets van weten, zo laat het Openbaar Ministerie in Charleroi weten.

Drie vingers

De gast die uiteindelijk drie vingers verloor, kwam gewapend met een ijzeren pijp tussenbeide. Die pijp gleed echter weg op de draaiende zaag, waardoor zijn hand op de draaiende machine kwam.

Nacht in de cel

De houthakkers werden opgepakt en brachten de nacht door in de cel. Een van hen was zo dronken, dat hij ook zondagochtend nog moeilijk kon worden verhoord.

Reageer op dit artikel