nieuws

Grolsch viert 400-jarig bestaan in Enschede

Café

Grolsch viert zijn 400-jarig bestaan op zaterdagavond 16 mei op de Oude Markt in Enschede. Onder het motto ‘400 jaar karakter Live’ vindt de zaterdag na Hemelvaartsdag een feest plaats, in samenwerking met de Stichting Enschede Promotie. 

Grolsch viert 400-jarig bestaan in Enschede

Het officiële jubileum van Grolsch is op maandag 11 mei, omdat op 11 mei 1615 het koopcontract werd ondertekend waarmee Willem Neerfeldt, de allereerste Grolsch-brouwer, zijn brouwerij aan de Kevelderstraat in Groenlo kocht. De brouwer heeft dit Achterhoekse vestingstadje een aantal jaar geleden verlaten voor een nieuwe brouwlocatie in Boekelo, randje Enschede in Twente.

Deejay Gerard Ekdom treedt op als gastheer van de festiviteiten op 16 mei. Er komen  verschillende bekende artiesten optreden. Wie dat zijn, maakt Grolsch binnenkort bekend.

 

Reageer op dit artikel