nieuws

Harrie Vermeer uit Bonheur Horeca Groep

Café

Harrie Vermeer (54) stapt uit de Bonheur Horeca Groep. De groep exploiteert zeven horecabedrijven in Tilburg. De nieuwe directie bestaat uit algemeen directeur Ton Gimbrère (57) en operationeel directeur Tim Wijdemans (29).

Harrie Vermeer uit Bonheur Horeca Groep
Ton Gimbrère en Tim Wijdemans.

De huidige directeur en mede-aandeelhouder Harrie Vermeer (54) heeft besloten Bonheur te verlaten en zich te richten op zijn eigen bedrijf de Postelse Hoeve en andere activiteiten.

Zeven bedrijven onder Bonheur

Het bedrijf Bonheur exploiteert Auberge du Bonheur, het Koning Willem II stadion, Prise d’eau Golf,  Grotto, de Faculty Club, Villa de Vier Jaargetijden en Broodje Jantje.

Harrie Vermeer: ‘Ik heb de afgelopen 9 jaar met heel veel plezier meegewerkt aan de succesvolle ontwikkeling van Bonheur. De zeven Bonheur locaties staan goed in de markt en het management is capabel om het stokje over te nemen. Daarmee is voor mij het moment aangebroken om mijn aandacht te verleggen naar andere uitdagingen. Ik laat Bonheur met een goed gevoel achter’, zo zegt hij in een persverklaring.

Tim Wijdemans

Tim Wijdemans (29), de nieuwe operationeel directeur en aandeelhouder van Bonheur: ‘ik ga graag de uitdaging aan om het bedrijf in de volgende fase van het bestaan verder te ontwikkelen’. Tim studeerde aan de Rooi Pannen en de NHTV.

Bij Bonheur is hij in 2007 gestart in de functie van partymanager en groeide door naar de functie van operationeel manager Koning Willem II Stadion en Prise d’eau. In zijn nieuwe rol krijgt hij de leiding over de operationele afdelingen van alle activiteiten.

Bij Bonheur zijn 95 mensen in vaste dienst. Het bedrijf stond in 2014 op nummer 88 in de Misset Horeca Top 100. 

Reageer op dit artikel