nieuws

Lovers breidt Delirium Café uit met Kootje

Café

Het Delirium Café in Amsterdam, in september 2014 geopend, is uitgebreid met proeflokaal Kootje. Volgens eigenaar Lovers Company – bekend van de rondvaarten – is Kootje een echt Amsterdams café met een ruim assortiment bijzondere Amsterdamse bieren.

Lovers breidt Delirium Café uit met Kootje

Kootje ligt naast het Delirium Café Amsterdam aan de Piet Hein-Kade achter het Centraal Station. Kootje heeft een groot eigen terras waar je in de zomer kunt genieten van het uitzicht over het IJ en van de bieren die in Kootje te verkrijgen zijn.

Delirium heeft een groot assortiment (internationale) bieren, ruim 700. Bij Kootje staan alleen lokale bieren op de kaart. Elf bieren zijn op tap verkrijgbaar.

Het nieuw Delirium Café Kootje is nu alleen nog open voor privé groepen. De officiële opening is op 7 mei, zo staat op de Facebook-pagina van Delirium.

Lovers haalde Delirium eind vorig jaar naar Nederland. Delirium is een franchiseformule van de Belgische brouwer Huyghe. Deze brouwer is vooral bekend van het bier met het roze olifantje op het etiket, Delirium Tremens.

 

Reageer op dit artikel