nieuws

Recordaantal brouwerijen op Bierproeffestival

Café

In de Grote Kerk in Den Haag wordt van 28 tot en met 30 mei weer het Nederlands Bierproeffestival gehouden. Tijdens het festival is een recordaantal van veertig brouwerijen aanwezig om de bezoekers te laten proeven en genieten van meer dan honderdvijftig biersoorten.

Recordaantal brouwerijen op Bierproeffestival

Voor de vierde keer strijkt het festival neer in de hofstad, waarmee ook de aftrap wordt gegeven voor de Week van het Nederlandse Bier 2015. Daarnaast kan er worden deelgenomen aan uiteenlopende masterclasses gegeven door ervaren bierkenners. Ook wordt op zaterdag 30 mei de landelijke finale van de wedstrijd Blind Bier Proeven georganiseerd.

WeekNLBier-app

Met behulp van de WeekNLBier-app kunnen bezoekers alle bieren opzoeken die tijdens het Bierproeffestival worden gepresenteerd. De bieren die tijdens het festival worden geproefd, kunnen ook via de app worden geranked. Daarnaast kunnen alle activiteiten die tijdens de Week van het Nederlandse Bier plaatsvinden, worden opgezocht.

Voor meer informatie over het programma, een overzicht van de deelnemende brouwerijen en het kopen van entreetickets, zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Tickets kunnen nu al online worden besteld voor €13,50 per persoon. Hiervoor ontvangen bezoekers een proefglas en twee consumptiemunten. Tickets kunnen worden besteld via www.weekvanhetnederlandsebier.nl/tickets.

Reageer op dit artikel