nieuws

SpeciaalbierSociëteit van start

Café

In Oldenzaal wordt maandagavond 13 april officieel de SpeciaalbierSociëteit in gebruik genomen. De sociëteit is een initiatief van de Bier Connaisseurs. Uitvalsbasis is Bierlokaal De Engel van Bas Boerrigter.

SpeciaalbierSociëteit van start

Onder toeziend oog van Frank Hendriks van de Twentse Bierbrouwerij & Proeflokaal zal er in De Engel voor de gelegenheid een fust Liberation Ale-speciaalbier worden aangeslagen door burgemeester Theo Schouten van Oldenzaal.

Zijn verrichtingen zullen ook gadegeslagen worden door de Connaisseurs d’Honneur, waaronder souschef Emiel Kwekkeboom van de Amstel Lounge/restaurant La Rive van het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam en Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte.

In aanwezigheid van alle Bier Connaisseurs en gasten uit de brouw- en culinaire wereld zal aansluitend op een vruchtbare en mooie toekomst van de sociëteit worden geproost.

Reageer op dit artikel