nieuws

Caféschutter Roosendaal overmeesterd

Café

Een arrestatieteam heeft zondagmiddag kort na 13.00 uur een verdachte van een schietpartij in een café in Roosendaal overmeesterd. De man zou kogels hebben afgevuurd in café Chagall. Daarbij zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

Caféschutter Roosendaal overmeesterd

De Markt in Roosendaal werd kort na de aanhouding van de man weer vrijgegeven. De technische recherche doet in het café onderzoek naar het schietincident, aldus de politie. Er is een vuurwapen gevonden. De verdachte is een 39-jarige man uit Steenbergen. Hij maakt een verwarde indruk, aldus de politie. Tijdens zijn aanhouding werd de man gebeten door een diensthond. Hij is aan die verwonding behandeld.

De politie kreeg zondagochtend rond 10.45 uur meerdere meldingen van een schietincident in het café aan de Markt. Enkele aanwezigen in het café zagen kans tijdig naar buiten te vluchten. Een arrestatieteam werd opgeroepen, evenals een onderhandelaar. Hij sprak via het raam op de eerste verdieping van het pand met de man. Kort daarna werd de vermeende schutter aangehouden.

Reageer op dit artikel