nieuws

Coffeelicious opent taartenbakkerij

Café

Het Dordrechtse koffiebedrijf Coffeelicious blijft verder groeien. Eerder dit jaar opende de nummer één in de Misset Koffie Top 100 al een dependance in Het Hof van Nederland en zusterbedrijf Hightealicious, daar komt nu een eigen taartenbakkerij bij.

Coffeelicious opent taartenbakkerij

‘De taarten zijn al heel lang niet meer aan te slepen maar de keuken op de Wijnstraat wordt nu echt veel te klein’, zegt eigenaar Fiona Buitenhuis. Haar moeder Joan Buitenhuis is verantwoordelijk voor de taarten.

Zij blijft ook de taartrecepten voor Coffeelicious blijven bedenken en zelf blijven experimenteren in de nieuwe keuken, aan de Voorstraat 130, niet ver van Coffeelicious.

Met het verplaatsen van de keuken komt er in Coffeelicious iets meer ruimte vrij voor koffie en thee. Eerder zei Fiona Buitenhuis al eens dat ze misschien meer met filterkoffie wil gaan doen als er meer ruimte beschikbaar komt.

Bezorgen
De taarten voor Hightealicious blijft Joan Buitenhuis bakken in die vestiging. vanuit de nieuwe bakkerij wil Coffeelicious in de toekomst ook taarten gaan bezorgen, om zo te voorzien in een grote wens van haar gasten.

Eerder dit jaar opende de nummer één in de Misset Koffie Top 100 al een dependance van Coffeelicious in Het Hof van Nederland en zusterbedrijf Hightealicious.

Reageer op dit artikel