nieuws

Illegale houseparty in Maasbracht

Café

Een illegale houseparty in een loods in Maasbracht is zondagochtend vroeg door de politie beëindigd. Buren hadden geklaagd over geluidsoverlast, waarop de politie besloot een kijkje te gaan nemen bij het pand aan de Brouwersstraat. Daar bleek een feest gaande met zo’n 800 bezoekers.

Illegale houseparty in Maasbracht

Omdat niemand van de aanwezigen wilde meewerken, besloot de politie rond 05.00 uur een einde te maken aan het feest, meldt het ANP.

Aanhoudingen bij houseparty

Daarbij werden zowel agenten als hondengeleiders ingezet. De stroom werd afgezet en de loods leeggehaald. Ook werd de geluidsapparatuur in beslag genomen. Er werden in totaal vier personen aangehouden. Zij waren volgens de politie bij de organisatie van de houseparty betrokken.

Reageer op dit artikel