nieuws

Kaldi Mobiel breidt uit met tweede mobiele koffiebar

Café

Franchisenemer Ger Haverkamp is eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. De mobiele koffiebar rijdt sinds 4 juni rond om gasten van onder meer een cappuccino, espresso, latte macchiato of een ristretto te voorzien.

Kaldi Mobiel breidt uit met tweede mobiele koffiebar

Ger Haverkamp startte vier jaar geleden met zijn eerste Kaldi Mobiel in de regio Bergen op Zoom. Hij deed festivals, beurzen en andere evenementen aan om de koffie en thee te verzorgen. De zaken gingen zo goed, dat een tweede mobiele koffiebar werd aangeschaft. De Kaldi Mobiel formule bestaat nu zo’n vijf jaar en is een concept van Kaldi koffie & thee. Gasten vinden het leuk om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien en het verhaal achter de koffie te horen.

Reageer op dit artikel