nieuws

Nederlandse Brouwerijdagen: honderd brouwers openen deuren

Café

Tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, zaterdag 6 en zondag 7 juni, openen zo’n honderd brouwerijen hun deuren. Bezoekers kunnen kennismaken met de diversiteit aan brouwerijen en met eigen ogen het brouwproces van bier zien.

Nederlandse Brouwerijdagen: honderd brouwers openen deuren

De Brouwerijdagen vinden in het laatste weekend van de Week van het Nederlandse Bier. Een recordaantal van honderd brouwerijen openen hun deuren op zaterdag 6 en zondag 7 juni.

Kleine brouwerijen
Ook kleine brouwerijen openen hun deuren tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen. Zo ook Crooked Spider in Wassenaar. Een van de kleinste brouwerijen in Nederland waar zelf geproduceerd wordt. Daarnaast kunnen nieuwsgierigen ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Amsterdam Brewing Company  (ABC) en de Nijmeegse brouwerij Oersoep.

Bavaria Pubquiz
Uiteraard zijn ook de grote brouwerijen van de partij. Bavaria opent haar deuren. Speciaal voor de Brouwerijdagen is een kijkje achter de schermen in Lieshout €5, in plaats van €15. In de aanloop naar deze dagen is er een speciale avond voor de dames georganiseerd over chocolade en bier en op 5 juni kan er worden gestreden tijdens de Bavaria Pubquiz

Klik hier voor meer informatie 

 

Reageer op dit artikel