nieuws

Partij van de Eenheid wil alcoholverbod na tien uur ’s avonds

Café

Een alcoholverbod na tien uur ’s avonds in de horeca. Als het aan de Partij van de Eenheid ligt wordt dat ingevoerd in Den Haag.

Partij van de Eenheid wil alcoholverbod na tien uur ’s avonds

De partij kwam met dat voorstel tot een alcoholverbod na een uitgaansonderzoek van de GGD, waaruit bleek dat bijna de helft van de Hagenaars tussen de 12 en 36 jaar een stevige drinker is, zo meldt Omroep West.

Boetes omhoog

De islamitische partij pleit er verder voor om de sluitingstijd van kroegen te vervroegen naar twaalf uur. Daarnaast is de partij er voorstander van om boetes voor het nuttigen van alcohol in openbare ruimtes te verdubbelen en wil  ze een verbod op het schenken van alcohol bij sportverenigingen.

Reageer op dit artikel