nieuws

Pop-up bar aan de Loosdrechtse plassen

Café

Van 8 juli tot en met 14 augustus gaan Saen Catering en Finley Het Witte Huis aan de Loosdrechtse plassen een pop-up bar-grill realiseren: Lago Lounge.

Pop-up bar aan de Loosdrechtse plassen

Evenementenlocatie Finley zal voor deze periode voor iedereen toegankelijk zijn waarbij huiscateraar Saen Catering voor de gerechten zorgt. Tijdens de zomerperiode kan iedereen onder het genot van lunch, borrel en diner bij Finley Het Witte Huis genieten van de Loosdrechtse plassen.

Drie events
De evenementenlocatie zet voor de zomerperiode zijn deuren tijdelijk open voor het publiek. Huiscateraar Saen Catering serveert niet alleen gerechten en dranken maar zal ook drie events organiseren. Barbecues en dj’s spelen daarbij een voorname rol.

 

 

Reageer op dit artikel