nieuws

Reviewsite voor cocktails en bartenders

Café

Cocktails en bartenders beoordelen, recepten zoeken, prijzen vergelijken en liken of disliken. Dit kan op de nieuwe cocktailwebsite; TheBetterCocktail.com. En dat in vijf talen. Als gebruikers een nieuwe stad bezoeken, kunnen ze checken waar je het beste kunt bestellen, of waar je beter niet naar toe kunt gaan.

Reviewsite voor cocktails en bartenders

‘Naast de praktische zaken rondom cocktails vinden we het ook belangrijk dat gelijkgezinden elkaar ontmoeten, om niet alleen de cocktails maar ook de bijbehorende cultuur van het nippen en sippen te delen,’ is de ambitie van de oprichters.

Alcoholvrije cocktails

‘Het maken – en drinken – van cocktails was lange tijd het exclusieve domein van kenners en liefhebbers, met een eigen cultuur, jargon en gebruiken rond het vakmanschap van de bartender. De laatste jaren is de cocktail steeds populairder, ook de alcoholvrije.’

Bloody Mary & Long Island

‘Thebettercocktail.com wil voorkomen dat in deze trend de kwaliteit verloren gaat. Thebettercocktail zorgt dat een cocktail je geen kater bezorgt. De site bevat niet alleen recepten met bekende namen als Bloody Mary, Long Island en Daiquiri, je kunt er ook bartenders beoordelen en ervaringen delen, prijzen vergelijken en liken of disliken.

Specialisatie in social media

‘De nieuwe website past in een trend van specialisatie in sociale media. Als je een nieuwe stad bezoekt, kun je checken waar je het beste kunt bestellen, of waar je beter niet naar toe kunt gaan. Je kunt tips achterlaten of ophalen om je persoonlijke cocktail-belevingen uit te breiden.’

Reageer op dit artikel