nieuws

Terras Top 100 nadert climax

Café

De Misset Horeca Terras Top 100 nadert z’n einde. De mystery visitors hebben hun bezoeken afgelegd. In week 24 zullen degene die het best gescoord hebben een tweede bezoek krijgen. De zaken die uit die ronde uiteindelijk als beste naar boven komen drijven krijgen de hoofdjury op bezoek.

Terras Top 100 nadert climax

Alle bedrijven die zich ingeschreven hebben voor de Misset Terras Top 100 hebben inmiddels bezoek gehad van de mystery shoppers van Mystery Review. De rapportages zijn opgemaakt en de terrassen zijn inmiddels al in de juiste volgorde gezet. De 25 best-scorende terrassen krijgen echter volgende week opnieuw een bezoek. Van de gemiddelde scores van die twee bezoeken wordt opnieuw een top 25 gemaakt. De top van die lijst krijgt vervolgens de hoofdjury op bezoek.

Terras-ondernemers: blijf bij de telefoon
Naar verwachting zal de lijst woensdag 10 juni compleet zijn. De best scorende bedrijven (vaak de top 5 of 6) krijgen die dag een telefoontje van de Terras Top 100 met de mededeling dat de hoofdjury op bezoek komt. Die bezoeken vinden plaats op maandag 15 en dinsdag 16 juni. Dan rijdt de hoofdjury het hele land door op bezoek bij de topterrassen. De ondernemers krijgen dan de kans om hun zaak en terras uit de doeken te doen en de vragen van de jury te beantwoorden.

Hoofdjurybezoek
De hoofdjury bestaat dit jaar uit: Gert Boonen, mede-eigenaar van De Boterlap in Harderwijk en tweevoudig Terras Top 100-winnaar, Barry Zwinkels, mede-eigenaar van Wollebrand in Honselerdijk, de winnaar van het afgelopen jaar, Carlo van den Berg namens Mystery Review, Marjon Prummel, hoofdredacteur van Misset Horeca en Michael Simon, redacteur en coördinator Terras Top 100 bij Misset Horeca.

Feestelijke bekendmaking
De volledige lijst wordt tijdens een feestelijk event bekendgemaakt, op maandag 6 juli bij Wollebrand in Honselerdijk, de winnaar van de Terras Top 100 2014. Naast het bekendmaken van de volledige lijst worden ook de winnaar van de Publieksprijs en de Provinciewinnaars in het zonnetje gezet. Alles tijdens een feestelijke omlijsting met drankjes en hapjes waarbij de voltallige top-100 aanwezig zal zijn.

Nieuwe prijs: De Parel
Daar komt dit jaar een nieuwe prijs bij. Iedere ondernemer mag -in het geheim- een medewerker nomineren voor De Parel. Wie is ‘onmisbaar’ binnen het bedrijf, of heeft iets speciaals gedaan ooit, of wie verdient een steuntje in de rug? Ondernemers kunnen hun Parel nomineren en de mooiste, best gemotiveerde inzending komt in aanmerking voor de prijs De Parel. Deze prijs is inmiddels een traditie bij zowel de Cafetariade Koffie– en de Café Top 100, en nu dus ook voor het eerst bij de Terras Top 100.

Reageer op dit artikel