nieuws

30-jarig jubileum in iconisch Café ’t Hemeltje Bloemendaal

Café

Eigenaren Josje en Anton Tielen staan in september 2015 dertig jaar achter de bar van Café ’t Hemeltje in Bloemendaal. Dat wordt gevierd in het iconische bedrijf dat in zowel de Café-, de Terras-, als de Koffie Top 100 al jaren weet te scoren.

30-jarig jubileum in iconisch Café ’t Hemeltje Bloemendaal

Tijdens zijn studie werkt Anton Tielen bij diverse horecazaken. Als hij klaar is met studeren, neemt hij op 12 september 1985, op 26-jarige leeftijd Café ’t Hemeltje over.

400 jaar geschiedenis
Café ‘t Hemeltje is een bijna 400 jaar oud café in de dorpskern van Bloemendaal. Het staat al jaren in de Café Top 100, met een fraaie 25e plek in de meest recente editie. Daarnaast wisten Josje en Anton Tielen de afgelopen jaren ook een notering in zowel de Terras– als de Koffie Top 100 te bereiken.

Bloemendaal Music
Het jubileum van het stel wordt zaterdag 5 september gevierd in ’t Hemeltje, en dat valt tegelijk met het 5-jarig jubileum van Bloemendaal Music, het muziekevenement van Bloemendaal dat op iedere eerste zaterdag van september plaatsvind, aansluitend op de Jaarmarkt.

 

Reageer op dit artikel