nieuws

De Nieuwe Wereld haalt 16.000 euro op voor goede doelen

Café

Bij eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld in Oss staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Per bestelde maaltijd gaat er een bijdrage naar het spaarbedrag voor goede doelen.

De Nieuwe Wereld haalt 16.000 euro op voor goede doelen

Bij eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld in Oss staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal.  Per bestelde maaltijd gaat er een bijdrage naar het spaarbedrag voor goede doelen. Rick Voorneman: ‘In november 2013 zijn we met dit spaarinitiatief gestart en sindsdien hebben wij al ruim 16.000 euro aan goede regionale doelen en projecten gedoneerd. Voor de komende periode (juli en augustus), zetten wij ons in voor het Osse buurttuinen initiatief ‘Stadse Boeren’.

 

Reageer op dit artikel