nieuws

‘De Terras Top 100 bracht ons nog meer naamsbekendheid’

Café

‘Het is een eer om iedereen te mogen ontvangen. Toen we vorig jaar de Terras Top 100 wonnen hadden we al zin in deze dag’, zeggen Barry en Judith Zwinkels lachend vanaf het podium van wakeboard en waterskipark Wollebrand.

‘De Terras Top 100 bracht ons nog meer naamsbekendheid’
Ook burgemeester Sjaak van der Tak van de gemeente Westland bezocht het terras van de winnaars van 2014.

Het terras van de winnaars van 2014 was dit jaar het decor voor de Terras Top 100. ‘Geweldig dat jullie vanuit het hele land naar ons kleine dorpje in het Zuid-Hollandse Hondselersdijk zijn gekomen. Het is een eer om iedereen te mogen ontvangen’, aldus Judith Zwinkels.

Landelijke naamsbekendheid

De winst van de Terras Top 100 bracht hen in 2014 nog meer naamsbekendheid. ‘We hadden al regionale bekendheid, maar nu ook landelijk. Geweldig was dat. Dat hebben we toen als team voor elkaar gebokst’, aldus Barry Zwinkels. ‘Ik kreeg nu dan ook tranen in mijn ogen toen ik de emotie bij de winnaars zag. Met een onbegrensde passie zijn ze voor hun doel gegaan. En op het podium komt dat er dan allemaal uit.’

Jurylid

Als jurylid focuste hij zich op de manier van aanpakken door de ondernemer. ‘Wij voelen of een ondernemer de waarheid spreekt’,zegt hij met een glimlach. ‘De winnaar heeft een fantastische zaak. Bij Van Speijk zijn ze met een onbegrensde passie voor hun doel gegaan.’

Bekijk hier de complete ranglijst van de Terras Top 100 2015 inclusief de juryrapporten»

Reageer op dit artikel