nieuws

Le Journal wint hoger beroep tegen Heineken

Café

De ontruiming van café Le Journal is voorlopig van de baan. Het Gerechtshof in Den Bosch vernietigde vanochtend het vonnis van de kantonrechter waarin het Roermondse café tot ontruiming werd veroordeeld.

Le Journal wint hoger beroep tegen Heineken
Le Journal-eigenaren Francois de Groot en Chantal Vrenken voor het Gerechtshof in Den Bosch

Brouwer Heineken vorderde de ontruiming van het café vanwege jarenlange betalingsachterstanden van Le Journal. In hoger beroep is dat vonnis nu vernietigd. Eigenaar François de Groot is dolblij met de uitspraak. ‘De onzekerheid van de afgelopen weken was slopend.’

Reactie Heineken
In een reactie meldt Heineken zich te beraden op eventuele vervolgstappen. ‘Het is nu te vroeg om aan te geven wat die zullen zijn, maar we sluiten een bodemprocedure in deze zaak niet uit,’ aldus Heineken-woordvoerder John-Paul Schuirink.

 

Reageer op dit artikel