nieuws

Londense bar komt met cocktails om in te ademen

Café

Een Londense pop-up bar komt 30 juli met cocktails die via ademhaling kunnen worden geïnhaleerd. Luchtbevochtigers veranderen de alcoholische drankjes in mist, waarna die door het lichaam wordt geabsorbeerd.

Londense bar komt met cocktails om in te ademen

De pop-up bar, genaamd Alcoholic Architecture, heeft een luchtvochtigheid van 140 procent, zo meldt de nieuwssite NU.nl.. Door de hoge luchtvochtigheid ontstaat een dikke mist van alcohol die door longen en via de ogen wordt geïnhaleerd.

Sneller dronken door mist cocktails

Omdat de drank niet langs de lever komt, maar direct wordt opgenomen in het bloed, zouden gasten er sneller dronken van worden. Om een volledige cocktail te inhaleren moeten gasten ongeveer veertig minuten in de bar verblijven. Na zestig minuten worden ze gevraagd de bar te verlaten, zo schrijft de nieuwssite. Gasten dragen beschermende kleding.

Half jaar

De bar opent eind juli en blijft voor een half jaar open.

 

Reageer op dit artikel