nieuws

Veel aandacht en feest voor bedrijven Terras Top 100 2015

Café

Cameraploegen, verslaggevers van krant, radio en televisie, maar ook taarten, bloemen, kaarten en persoonlijke felicitaties. De bedrijven die dit jaar in de Terras Top 100 wisten te eindigen hebben over aandacht geen klagen gehad.

Veel aandacht en feest voor bedrijven Terras Top 100 2015

Zowel de landelijkeregionalelokale als de vakmedia zaten boven op het nieuws van de bekendmaking van de Terras Top 100 2015. Veel aandacht en felicitaties natuurlijk voor winnaar Restaurant Van Speijk uit Egmond aan Zee. Maar ook de andere bedrijven uit zowel de bovenste regionen
als daar onder hadden geen klagen over aandacht. Uiteraard werden de provinciewinnaars ruimschoots voor het voetlicht gebracht. Ook voor een selectere doelgroep overigens.

Alt Arce: Limburgs trots
Het is nog maar de vraag wat zwaarder weegt bij de nummer 2 van 2015, Alt Arce. Het zilver, of de titel Provinciewinnaar Limburg. Ondernemers Roger en Riny Hamelers kregen onder meer een cameraploeg van de regionale omroep L1 over de vloer. En aangezien ze toch in Arcen waren, staken ze meteen de straat over naar de nummer 40 van dit jaar, ’t Zoete genot.

 

 

Reageer op dit artikel