nieuws

Volg bekendmaking Terras Top 100 live via Periscope

Café

Voor wie niet bij de uitreiking aanwezig is, maar er toch live bij wil zijn: Misset Horeca zal de bekendmaking van de top van de Terras Top 100 live streamen via Periscope.

Volg bekendmaking Terras Top 100 live via Periscope

De ontknoping van de Terras Top 100 zal dit jaar voor het eerst live te volgen zijn. Iedereen met een twitter-account kan via zijn smartphone, tablet, laptop of pc het account @MissetHoreca volgen. Zodra de top van de lijst bekendgemaakt wordt, zal de uitzending via Periscope, de live-stream app van Twitter, live gaan. Voor wie er nog niet bekend mee is, bekijk hier een introductie.

Volg alles via social media
Uiteraard zal er ook door de redacteuren ter plekke live verslag gedaan worden via Twitter. Aanwezig tijdens de uitreiking zijn @BluiminckN , @WietekePost, @Horecablog en @MichaelHoreca. Daarnaast zullen na de bekendmaking ook fotoreportages en verhalen van de winnaars op MissetHoreca.nl staan en zal een uitgebreide nieuwsbrief verstuurd worden. Een dag later volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de dag en interviews en reacties van winnaars.

Reageer op dit artikel