nieuws

Délirium Café breidt uit met Café Loesje

Café

Café Loesje opent op 26 augustus. Dit is het derde café onder de vlag van Délirium Café Amsterdam en is net als haar zusje Kootje een lekker Amsterdams café.

Délirium Café breidt uit met Café Loesje

Het thema van het derde café is de brug. Loesje is gelegen onder een brug bij de Piet Heinkade ter hoogte van de Passengers Terminal van de cruise schepen. Ook vormt het de brug naar bier tussen Nederland en de rest van de wereld.
Eigenaar Carel Lovers, Lovers Horeca: ‘Na de opening van het tweede café dat een oer-Hollands karakter heeft, merkten we vanuit grote internationale gezelschappen veel interesse voor Nederlands bier. Kootje loopt goed waardoor we al snel besloten meer ruimte te willen maken voor Nederlands bier. De naam Loesje is natuurlijk niet toevallig gekozen. Als rasechte Amsterdammer kies ik voor een echte Amsterdamse naam. Met de opening van het derde café hebben we nu nog meer Hollands glorie voor de bierliefhebber maar ook voor grote gezelschappen die een bierige oer-Hollandse locatie zoeken. Zowel binnen als buiten bieden de drie Délirium Cafés nu plaats aan 300 gasten binnen en 300 gasten buiten.’

Délirium Café Amsterdam

Délirium is opgericht in september 2014 en beschikt over 720 verschillende bieren waarvan 200 uit Nederland en 520 uit de rest van de wereld. Het nieuwe naastgelegen Café Kootje biedt, naast een breed assortiment aan Nederlandse bieren, ook de gelegenheid voor privéverhuur en diverse bierarrangementen.

Reageer op dit artikel