nieuws

Gasten vertellen hun verhaal over uw koffiezaak

Café

KoffieKrabbel.nl is een online platform waarop creatieve gasten het verhaal van hun favoriete koffiezaak verbeelden. Of het nu gaat om de smaak, de sfeer, of een grappig moment – als het maar origineel is. De beloning voor deze creatie is een lekkere koffie van hun favoriete koffiezaak.

Gasten vertellen hun verhaal over uw koffiezaak

Het idee voor KoffieKrabbel ontstond in Restaurant De Klub, gevestigd in de Vechtclub XL te Utrecht. De Vechtclub XL is een creatieve broedplaats waar ook HoverKraft, het bureau dat KoffieKrabbel ontwikkelt, is gevestigd. Robbert de Tekenaar liet chef­kok Jasper een keer een tekening zien die hij zojuist van hem had gemaakt. ‘Mooi man! Hier, drink een koffie van me!’ zei Jasper. Robbert plaatste zijn tekening op Facebook en dat leverde veel enthousiaste reacties op. Het idee voor KoffieKrabbel was geboren. Koffiezaken die mee willen doen kunnen zich al inschrijven via de website.

 

 

Reageer op dit artikel