nieuws

Bekendmaking Koffie Top 100 2015 live via Periscope

Café

Voor wie niet bij de uitreiking aanwezig is op maandag 14 september, maar er toch live bij wil zijn: Misset Horeca zal de bekendmaking van de top van de Koffie Top 100 live uitzenden via Periscope.

Bekendmaking Koffie Top 100 2015 live via Periscope

De ontknoping van de Koffie Top 100 van 2015 zal dit jaar voor het eerst live te volgen zijn. Volg op twitter @MissetHoreca en kijk vervolgens op smartphone, tablet, laptop of pc mee met de Koffie Top 100. Ten tijde van de uitzending stuurt Periscope een link de wereld in via @MissetHoreca

Koffie Top 100

De bekendmaking van de beste 100 koffiezaken van Nederland vindt maandagavond 14 september plaats, met een ontknoping rond 21.15/21.30 uur. Naast de ranglijst zijn er ook prijzen voor Mooiste Koffievenue, Publieksprijs en de Parel van het Jaar voor een unieke medewerker.

Zodra de top van de ranglijst aan beurt is, zal de uitzending via Periscope, de live-stream app van Twitter, van start gaan. Voor wie er nog niet bekend mee is, bekijk hier een introductie.

Social media

Uiteraard zal er ook door de redacteuren ter plekke verslag gedaan worden via Twitter. Aanwezig tijdens de uitreiking zijn @BluiminckN , @WietekePost en op het podium staan @horecablog en @DemianvdReijden.

Later vanavond staat ook de gehele ranglijst op deze website, MissetHoreca.nl, en gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 15 september volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews en reacties van winnaars.

Reageer op dit artikel