nieuws

Beroemde bartenders versterken barschool

Café

EBS, de professionele barschool, heeft twee wereldberoemde bartenders aan de haak geslagen voor de EBS Onderwijsraad. Marian Beke (barmanager The Nightjar, London) en Björn Kjellberg (Tequila expert) gaan samenwerken met de huidige raadsleden van de European Bartender School. 

Beroemde bartenders versterken barschool

Kjellberg houdt zich vooral bezig met de internationale opleiding van vier weken, de geschiedenis van sterke dranken en de opleiding van de trainers. Beke richt zich op de opleidingen voor gevorderden en de intensieve opleiding van topbartenders. Daarnaast helpt hij klassieke cocktailrecepten te herschrijven en er een EBS stempel op te drukken. EBS heeft 21 scholen verspreid over 15 landen en 4 continenten.

Reageer op dit artikel