nieuws

Doppio Espresso genomineerd voor European Coffee Award 2015

Café

Doppio Espresso is dit jaar door Allegra Strategies weer genomineerd in de categorie ‘Best Coffee Chain – Western Continental Europe’. Vorig jaar won de koffieketen deze Europese prijs.

Doppio Espresso genomineerd voor European Coffee Award 2015

In 2013 won Doppio Espresso in de categorie ‘Best Coffee Chain – Benelux’.  Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: ‘Dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn. Het is een enorme motivatie. Er zijn veel mooie bedrijven die genomineerd zijn. We zijn erg vereerd dat we daar tussen staan. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder steun en toewijding die we van onze medewerkers, collega’s, ondernemers en leveranciers krijgen.’ Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans en La Place genomineerd.

Award

De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 24 november 2015 in Kopenhagen. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie.

Reageer op dit artikel