nieuws

Exclusief: Bols Business Class voor abonnees Misset Horeca

Café

Misset Horeca verloot 5 exclusieve toegangsbewijzen onder haar abonnees voor de Bols Masterclass, maandag 14 september in Amsterdam. Op deze dag komen inspirerende sprekers uit de hele wereld samen om te vertellen over de nieuwste trends in de bar-industrie.

Exclusief: Bols Business Class voor abonnees Misset Horeca

De Bols Business Class is een inspiratieplatform dat kennis deelt van, met én onder de nationale en internationale aanvoerders in de industrie. Het succes stuurt Business Class de wereld over. Horecaondernemers in Dubai, Sint Petersburg, Moscow en Amsterdam bereiden zich op wat komen gaat en wat al gekomen is.

Management, design, concepten en meer
Op 14 september komt een viertal horecavisionairs naar Amsterdam en onthult in verschillende interactieve presentaties en één-op-één consultancy een unieke cocktail van kennis. De Britse Calum Brannan (Social Media valkuilen en kansen), Australische Dylan Howarth (Succesvol management van een barteam), en Nederlanders Casper Reinders (Inspiratie van een conceptdenker en –maker) en Fjalar Goud (Bardesign als winstkans) delen eenmalig de kennis die ze met hun ruime ervaring en visie.

Exclusief voor abonnees Misset  Horeca
Misset Horeca heeft, in samenwerking met Typhoon Hospitality, een unieke aanbieding voor haar abonnees: 5 gratis toegangsbewijzen tot dit evenement. Wat moet je doen? Stuur voor donderdag 10 september een mail naar Misset Horeca’s hoofdredacteur Marjon Prummel (marjonprummel@vakmedianet.nl), o.v.v. Bols Business Class. Onder de inzenders worden vijf entreebewijzen verloot.

De Bols Business Class vindt plaats op maandag 14 september bij Boom Chicago in Amsterdam, van 12.00 tot 18.00, bedoelt voor ondernemers, aspirant-ondernemers en managers.

Reageer op dit artikel